[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kii-BXT-Event

DUET EXPERIENCE

Kii Three BXT
@ Duet Audio BERGEN

Fredag og Lørdag 12-13.april 
kan du oppleve det vidunderlige musikksystemet Kii Three BXT i butikken vår i Bergen.
Wim Weijers fra Kii Audio kommer på besøk denne helgen og vil stå for presentasjonen av det unike høyttalersystemet!

Kii Three har tatt HiFi-verdenen med storm. Høyttalerene ble kåret til «Product of the Year, 2017» av amerikanske Stereophile og har i tillegg til dette mottatt en rekke andre priser!

NORGESPREMIERE : Kii Three BXT

Kii Three i seg selv, har 6 høyttalerelementer, hvor hvert element har sin dedikerte forsterker og DAC-modul. Ved hjelp av avansert DSP (digital signal prosessering) har Kii full kontroll på spredningen av lyden fra den kompakte høyttaleren. Høyttalerne har att på til justeringsmuligheter som gjør at de lar seg tilpasse i forhold til plassering.

Med BXT (Bass Extension Module) byr Kii Three på mer dynamikk og kontroll enn hva man kan forestille seg! Hver modul er bestykket med 8 høyttalerelementer, 8 forsterkere og 8 DAC’er.
(Det er viktig å understreke at dette ikke er en subwoofer, men en ekspansjonsmodul av den eksisterende høyttaleren. Den beste måten å forklare det på, er at man forvandler en stativhøyttaler til en gulvstående høyttaler).

 

Påmelding og info om arrangementet!

Wim fra Kii Audio er på plass både fredag og lørdag, for å presentere nyheten som tar de banebrytende høyttalerne til et helt nytt nivå. 

Fredag 22.februar vil være en «åpen dag» hvor du kan komme innom butikken for å se og høre Kii BXT i aksjon, samt slå av et ord eller to med Wim.

Lørdag 23.februar vil det holdes presentasjoner av høyttalersystemet (til gitte tidspunkt). Her vil få en teknisk gjennomgang av systemet, kombinert med en god dose variert musikk. Sikre deg plasser for en glitrende musikkopplevelse, alene eller sammen med venner. 
MELD DEG PÅ NÅ!

Prisinformasjon:

Kii Three -115.000,- | Kii BXT – 155.000,- | Kii Control – 15.000,-

OBS! Begrenset med plasser!

RSVP

5 av 10 tilgjengelig PÅMELDING | Kii Three BXT @ Duet Audio, Bergen - Lørdag 14:00-15:30
1 av 10 tilgjengelig PÅMELDING | Kii Three BXT @ Duet Audio, Bergen - Lørdag 16:00-17:30
Send RSVP confirmation to: