Personvernerklæring | Duet Audio AS

Duet Audio | Personvernerklæring

 

 

 

 

Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

Denne personvernserklæringen forklarer hvordan Duet Audio AS («vi,» «oss», «vår) samler inn og bruker (behandler) personopplysninger i virksomheten vår.

 

Personvernserklæringen er sist oppdatert Juli 2018.

 

 

 

 

 

 

Rettighetene dine

Hvis du ønsker å benytte deg av dine rettigheter, kan du sende oss en e-post på post@duet.no.

Du har krav på svar innen 30 dager. Les mer om dine rettigheter her:

 

https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter/

 

  • Innsyn og retting av egne opplysninger. Du har rettighet til å be oss endre opplysninger som ikke er korrekt.
  • I noen situasjoner kan du oss om å slette og/eller begrense behandlingen av opplysninger om deg selv.
  • Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg.

 

 

 

Hvem vi behandler personopplysninger om

 

Vi behandler personpplysninger om:

  • Kunder
  • Potensielle kunder
  • Kontaktpersoner hos leverandører og samarbeidspartnere
  • Besøkende på nettsiden

 

 

 

Hvordan samler vi inn personopplysninger

 

Det er frivillig å oppgi personopplysninger til oss. For at vi skal kunne levere produkter og gjennomføre en handel trenger vi en rekke opplysninger fra deg. Vi verken leier, kjøper eller selger personopplysninger til andre.

 

Vi bruker personopplysninger når noen:

  • Inngår en avtale med oss om kjøp av produkter/avtaler
  • Sender oss e-post, SMS, sosiale medier eller annen korrespondanse
  • Melder seg på et nyhetsbrev
  • Melder seg på arrangementer i vår regi
  • Bruker nettsiden vår (jfr. avsnittet om informasjonskapsler)
  • Sender inn en henvendelse via kommunikasjonsverktøy eller kontaktskjema på nettsiden vår

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier av personopplysninger, formål og behandlingsgrunnlag

 

Vi behandler personopplysninger etter følgende behandlingsgrunnlag:

 

  • «Samtykke»: Når du selv har gitt oss ditt samtykke.
  • «Avtale»: for å kunne oppfylle en avtale som du er part i., eller for å kunne gjennomføre tiltak på din forespørsel, før vi inngår en avtale.
  • «Rettslig forpliktelse»: for at vi skal kunne gjennomføre rettslig forpliktelse.

 

Vi behandler personopplysninger knyttet til:

 

  • Henvendelser fra deg (inkludert kommunikasjon, support, kundeservice…)

Når du henvender deg til oss behandler vi personopplysninger. Avhengig av hvordan du henvender deg til oss kan dette være kontaktinformasjon, IP-adresse og øvrige opplysninger du velger å sende til oss.

Grunnlaget for dette er for å kunne svare på henvendelser fra deg, for historikk og for å ha dokumentasjon tilfelle vi mottar reklamasjoner, klager eller rettslige krav.

 

Kjøp av produkter:

 

  • Når du kjøper produkter eller tjenester fra oss, behandler vi personopplysninger som kontaktinformasjon, bestillingsinformasjoner, betalingsinformasjon og kjøpshistorikk.

Dette gjør vi for å kunne levere produkter og tjenester til deg etter bestilling/kjøp og for å ha en historikk på kjøp av produkter og tjenester.

 

Markedsføring i eksisterende kundeforhold:

 

  • Når du blir kunde hos oss behandler vi personopplysninger som nevnt ovenfor. Dersom du har et eksisterende kundeforhold hos oss vil vi kunne sende deg markedsføring på e-post eller SMS, i tråd med markedsføringsloven ( 15, samt Forbrukertilsynets tilhørende veiledning).

Dette gjør vi for å kunne yte best mulig kundeservice.

 

 

 

Nyhetsbrev

 

  • Når du abbonerer på nyhetsbrev behandler vi personopplysninger som kontaktinformasjon og IP-adresse.

 

 

 

Arrangementer

 

  • Når du deltar på våre arrangementer behandler vi personopplysningeri form av kontaktinformasjon og (og evt. IP-adresse ut i fra hvordan påmelding foregår)

 

 

 

 

Sikkerhet

 

Vi tar informasjonssikkerhet på alvor og gjør vårt ytterste for å ivareta personopplysningene dine på best mulig måte. Vi bruker bl.a sterke passord, kryptering av data, tilgangskontroll og sikkerhetskopiering for å sikre dataene våre og for å forhindre at uvedkommende får tilgang til å se eller påvirke dataene vi oppbevarer.